La Maison Riante Saint Jean de Laur

Het huis is in augustus 2015 opgeleverd dus alles is geheel nieuw! Het huis staat aan het einde van het dorpje Saint Jean de Laur en heeft overal een geweldig uitzicht (tot 150km uitzicht). Vanuit het huis loopt u zo de natuur in. Saint Jean de Laur is een leuk dorpje met 200 inwoners en op 8 km van de rivier de Lot.

In de goed omheinde tuin van 4400m2 kunt u heerlijk genieten van de rust, de stilte en de prachtige sterrenhemel (waar de Quercy bekend om staat). In de tuin is voldoende tuinmeubilair en een barbecue aanwezig. Uiteraard is er voldoende ruimte om om te voetballen etc.

Vanuit de woonkamer loopt u zo het terras op. Met een trap komt u op het zwembadterras. Het zwembad is 9m bij 4m en maximaal 1,75 diep. Zowel vanaf het terras bij het huis als het zwembadterras en uiteraard in het zwembad kunt u genieten van een fenomenaal uitzicht.

De woning is heeft een ruime woonkamer, grote keuken met een SMEG oven en met alle moderne voorzieningen, 3 ruime slaapkamers twee badkamers en twee wc´s. Het huis is zeer geschikt voor een gezelschap van 6 personen, eventueel uit te breiden tot 8 personen indien er kinderen in het gezelschap aanwezig zijn.

Het huis is gelijkvloers. Onder het huis is een grote garage aanwezig. Het huis is als volgt ingedeeld:

Via de centrale hal zijn alle kamers te bereiken. Midden in de woonkamer staat een houtkachel zodat het in het voor- en najaar lekker warm te stoken is. In het eetgedeelte staat een tafel (2,50m x 1,40m) waar voldoende plek is voor 8 personen. Vanuit dit gedeelte loopt u zo het terras op waar vandaan u kunt genieten van de mooie vergezichten. De drie slaapkamers zijn zeer ruim en hebben allemaal bedden van 2 meter. De master slaapkamer met een tweepersoonsbed heeft toegang tot het terras en een badkamer ensuite. De tweede slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden van 2 meter lang en zijn hoger dan normale bedden zodat ook de wat ouderen onder ons gemakkelijk kunnen opstaan. De derde slaapkamer heeft twee normale éénpersoonsbedden van 2 meter lang. Daarnaast zijn er nog extra bedden beschikbaar voor kinderen.
De badkamer heeft een inloopdouche en twee wastafels. en er zijn nog twee aparte wc´s aanwezig.

Uiteraard is er voor de allerkleinsten een kinderbed (vouw), kinderstoel en buggy aanwezig.

check de exacte locatie op de kaart.