Huizen vanaf € 1350

La Rivière
La Rivière is een uit de 19de eeuw stammend huis ‘en pierre’ dat met veel zorg is gerestaureerd met bijgebouw (gite). Het huis is gelegen aan het eind van een privé weg en geeft uitzicht over het dal en de weilanden: kortom rust gegarandeerd! Het huis en gite zijn samen geschikt voor max 12 personen dus ideaal voor families of groepen vrienden, maar kan uiteraard ook gehuurd worden door koppels of kleine families. Het huis heeft geen buren, de tuin is goed omsloten en overal is vrij uitzicht. Bovendien beschikt het huis over een groot 11×5 meter verwarmd privé zwembad. Het geheel bestaat uit 6 ruime slaapkamers, 4 badkamers, ruime keuken en grote woonkamer.
Prijs van € 1595 tot € 2.695.

Meer info: www.lariviere-parisot.com

Villa Le Camp
Villa Le Camp is een in stijl gebouwd “maison en pierres” gebouwd in de jaren 90 en volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2018.  Gelegen in de vallei van de rivier de Lot, bekend vanwege haar natuurschoon, prachtige vergezichten en vele historische steden en dorpen. In het huis o.a. 3 slaapkamers, een ruimte met een stapelbed, 2 volledig uitgeruste keukens, een woon- / eetkamer, douche, badkamer en garage. In de woonkamer een grote open haard. Op het terrein van 2 hectare ligt een tennisbaan en een zoutwater zwembad van 4 x 8 mtr. met overkapping.
Prijs van € 1.350 tot € 1.950.

Meer info: www.villa-lecamp.com

Mas de Comte
Mas de Comte is een groot en in stijl verbouwd luxe landhuis (Maison de Maître) met pigeonnier, verwarmd privé zwembad en 4 ha eigen grond. Het huis ligt bovenop het plateau van het dorpje Larnagol waardoor er overal prachtig uitzicht is. Mas de Comte is geschikt voor 10 volwassen personen en beschikt over vijf slaapkamers en vier badkamers daarnaast is er een -zesde- slaapkamer met eigen douche in de romantische pigeonnier. Het geheel wordt omgeven door glooiende grasvelden, bomen en verharde terrassen om buiten te eten. Op het terrein zijn een originele brood-oven, voormalige stallen en een prachtige klimop begroeide pigeonnier toren te vinden. Naast de toren ligt de siertuin en het 11.5mx 5m verwarmd zwembad met veiligheidshek. De accommodatie is zeer ruim en combineert het oorspronkelijke karakter met alle moderne voorzieningen en is ingericht met een vriendelijke en huiselijke sfeer.
Prijs van € 1.750 tot € 2.895.

Meer info: www.masdecomte.com

Reacties zijn gesloten.