Huizen vanaf € 595

Maison Lauzidou
Maison Lauzidou is een vrijstaand ‘maison en pierre´ met geweldig uitzicht over de vallei. Het huis beschikt over alle luxe zoals een verwarmd zwembad, sauna met aparte douche en jacuzzi (hot tub). Het huis heeft 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, een woonkeuken die van alle gemakken is voorzien (o.a. een Boretti kookeenheid met 6 gaspitten, 2 ovens, een plancha en een sudderplaat), een ruime serre van waar een prachtig uitzicht. Naast het huis, ligt een tweede kleinere unit vanwaar ‘s-morgens direct uit bed het zwembad in kan worden gedoken. In deze unit bevinden zich naast een ruime slaapkamer een badkamer met douche en toilet.
Prijs van € 795 tot € 1.495.

Meer info: www.lauzidou.com

La Maison Riante (Saint Jean de Laur)
Maison Riante Saint Jean de Laur is een gloednieuw gebouwd huis met zwembad opgeleverd in de zomer van 2015. Het huis is van alle gemakken voorzien en beschikt over 3 slaapkamers, twee badkamers, ruime keuken, woonkamer, grote garage en een wijnkelder. Vanuit het huis en het terras kijkt men ruim 100km ver! Op een mooie heldere dag zijn de bergen van de Cantal zichtbaar. Het huis is geschikt voor 6 personen (8 met kinderen) en hun huisdier.
Prijs van € 595 tot € 1.395.

Meer info: sjdl.maisonriante.nl

La Goutte
Een onvergetelijke belevenis: La Goutte! Een tweetal huizen gebouwd in de klif langs de vallei van de rivier de Célé, één van de meest tot de verbeelding sprekende delen van het departement Lot. Dit bijzondere verblijf is in de afgelopen zes jaren volledig gerestaureerd, gebruik makend van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld de natuurstenen trap en de eikenhouten elementen in beide huizen. De rotswanden van de vallei vormen een natuurlijk onderdeel van de huizen en maken het verblijf in “La Goutte” tot een onvergetelijke belevenis. Aan de oever van de rivier is een privé terrein beschikbaar en ook een deel van de rivier zelf is in eigendom. Hier kan worden gezwommen of verkoeling worden gezocht. Het verblijf wordt als één geheel en exclusief voor één gezelschap verhuurd en biedt plaats aan 6 personen, eventueel uit te breiden tot 8 personen in het geval kleine kinderen onderdeel van het reisgezelschap zijn.
Prijs van € 695 tot € 995.

Meer info: www.la-goutte.com

Villa Le Camp
Villa Le Camp is een in stijl gebouwd “maison en pierres” gebouwd in de jaren 90 en volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2018.  Gelegen in de vallei van de rivier de Lot, bekend vanwege haar natuurschoon, prachtige vergezichten en vele historische steden en dorpen. In het huis o.a. 3 slaapkamers, een ruimte met een stapelbed, 2 volledig uitgeruste keukens, een woon- / eetkamer, douche, badkamer en garage. In de woonkamer een grote open haard. Op het terrein van 2 hectare ligt een tennisbaan en een zoutwater zwembad van 4 x 8 mtr. met overkapping.
Prijs van € 795 tot € 1.600.

Meer info op onze facebook pagina.

Reacties zijn gesloten.