Huizen vanaf € 695

La Maison Riante (Saint Jean de Laur)
Maison Riante Saint Jean de Laur is een gloednieuw gebouwd huis met zwembad opgeleverd in de zomer van 2015. Het huis is van alle gemakken voorzien en beschikt over 3 slaapkamers, twee badkamers, ruime keuken, woonkamer, grote garage en een wijnkelder. Vanuit het huis en het terras kijkt men ruim 100km ver! Op een mooie heldere dag zijn de bergen van de Cantal zichtbaar. Het huis is geschikt voor 6 personen (8 met kinderen) en hun huisdier.
Prijs van € 775 tot € 1.650.

Meer info: sjdl.maisonriante.nl

La Goutte
Een onvergetelijke belevenis: La Goutte! Een tweetal huizen gebouwd in de klif langs de vallei van de rivier de Célé, één van de meest tot de verbeelding sprekende delen van het departement Lot. Dit bijzondere verblijf is in de afgelopen zes jaren volledig gerestaureerd, gebruik makend van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld de natuurstenen trap en de eikenhouten elementen in beide huizen. De rotswanden van de vallei vormen een natuurlijk onderdeel van de huizen en maken het verblijf in “La Goutte” tot een onvergetelijke belevenis. Aan de oever van de rivier is een privé terrein beschikbaar en ook een deel van de rivier zelf is in eigendom. Hier kan worden gezwommen of verkoeling worden gezocht. Het verblijf wordt als één geheel en exclusief voor één gezelschap verhuurd en biedt plaats aan 6 personen, eventueel uit te breiden tot 8 personen in het geval kleine kinderen onderdeel van het reisgezelschap zijn.
Prijs van € 695 tot € 995.

Meer info: www.la-goutte.com

Ker Sud
Ker Sud is een traditioneel natuurstenen huis “maison en pierres” met heerlijk groot zoutwater privé zwembad. Het geheel bestaat uit een hoofdhuis en een dependance dat als één geheel wordt verhuurd. Vanuit de woonkamer loopt u het overdekte grote buitenterras op met een ruime eettafel en voldoende stoelen. Op dit terras is ook een lounge set voor de lange warme avonden. Dit terras gaat over in het terras bij het zwembad met 100% privacy. Vanuit de keuken is er een tweede terras met de BBQ waar genoten kan worden van de avondzon. Het verblijf wordt als één geheel en exclusief voor één gezelschap verhuurd en biedt plaats aan 6 personen.
Prijzen van € 795 tot € 1395.

Meer info: www.kersud.com

Reacties zijn gesloten.